PARTİNİN ÇILGIN KIZI BAYOL ÜYE KAMPANYASINDA REKORA KOŞUYOR


CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Gökçe Bayol’un, Her Şey Çok Güzel Olana Kadar Çalışacağız” dediği ‘partiye üye kazandırma’ etkinliğini; sahada, sokak çalışmalarınla partiye yeni kattığı üyelerin video çekimlerini yaparak sosyal medya hesaplarından paylaşması ‘partililer tarafından memnuniyetle karşılanırken siyasi ve ekonomik gidişten memnun olmayan vatandaşların CHP’ye üye oldukları görüldü.’
Her fırsatta yaptığı saha çalışmalarınla vatandaşa dokunmayı adet haline getiren CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Gökçe Bayol’un, İlçe Örgütü, Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları ve başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer olmak üzere partinin milletvekilleri ile birlik içinde olması dikkatlerden kaçmadı.
İlçe Başkanı Bayol, sahada yapılan “Katlanmak Zorunda Değilsiniz” adlı “Üye Kampanyası” çalışmaları sırasında vatandaşa şöyle seslendi:
İktidarın bizi mecbur bıraktığı yoksulluğa, sefalete, adaletsizliğe, güvensiz sokaklarda umutsuz bir geleceğe katlanmak zorunda değiliz, değilsiniz. Her Şey Çok Güzel Olana Kadar Çalışmaya devam edeceğiz.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Candan Yüceer, Milletvekilimiz İlhami Özcan Aygun, İlçe Başkanımız Gökçe Bayol, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Gençlik Kollarımız ve İlçe Kadın Kollarımız ile birlikte Perşembe Pazarı’ndaydık.
"Katlanmak Zorunda Değilsiniz" kampanyamız kapsamında standımızı açtık, vatandaşlarımızla buluştuk.
Zorluklara karşı teslim olmuyoruz; dayanışmayla, inançla ve gençliğin gücüyle çalışmaya devam ediyoruz. Bu katlanılması zor düzeni hep birlikte değiştireceğiz!
Okunma Sayısı : 63











